Afbeelding

Snail

1 Sep

Snail

Advertenties
Afbeelding

D-Luka

7 Aug

D-Luka

Dit is mijn beste vriendin, ze heeft aan me gevraagd dat ik haar eens wilde fotograferen als man. Want ze gaat in September een optreden doen als man. Ze had dus foto’s nodig, daarom is ze na mij gekomen. Dit is de eerste foto van de reeks, ik zal achtereen een fb link achter laten om meer foto’s te zien van haar.

Afbeelding

Nieuw project

26 Jul

Nieuw project

Ik heb deze droodle zelf getekend en ingekleurd zodat je kunt zien. Zo je kunt lezen heb ik een nieuw project en het heeft met deze tekening te maken. Ik ben van plan om het in Adobe Illustrator te tekenen en zo ook inkleuren met het programma of anders met Adobe Photoshop. Ik ben echt benieuwd hoe het eruit zal zien, als het af zal zijn.

Afbeelding

Kate

26 Jul

Kate

Ik heb deze tekening zelf natuurlijk eerst getekend en dan heb ik het bewerkt in Adobe Photoshop.
Ik heb ze getekend wanneer ik geen zin had om op de pc te komen. Ben best tevreden over het eind resultaat. Ik zou het super leuk vinden als jullie ook even je reactie plaatsen. Zo dat ik kan zien dat het een geslaagde tekening is of niet, alvast bedankt!
Xx

Afbeelding

Eric Northman

16 Jun

Eric Northman

Super acteur!

Afbeelding

Jason & Jessica van True Blood

16 Jun

Jason & Jessica van True Blood

Ik ben helemaal weg van hun verhouding :). Daarom heb ik dit gemaakt!

Afbeelding

Baby duck

1 Jun

Baby duck

Ik heb deze tekening gemaakt voor een geboortekaartje van een vriendin van me. Zo je kunt zien is het een jongen door de pet en de fles JB wisky! 😉